• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
3griser_til kassen2.gif
 

Nöffe Brukervilkår

Nöffe Personvernerklæring

6. Vedlikehold og korrigering av feil
Appen kan bli midlertidig utilgjengelig på grunn av feil eller vedlikehold. Planlagt vedlikehold vil bli varslet på forhånd. Vi vil rette opp alle feil så snart som mulig, men vi kan ikke garantere en spesifikk rettelsestid.

7. Oppsigelse
Du kan når som helst avslutte din brukerkonto. Aktiv brukerkonto er imidlertid en forutsetning for at Nöffe skal fungere. Bankdata herunder transaksjoner og saldo er kun speilet fra banken du har valgt, ved opphør av brukerkonto hos Nöffe, vil bankforholdet ditt fortsette og du må selv si opp avtale med banken om det skulle være aktuelt. Dersom du avslutter brukerkontoen din vil pengene som er overført til Nöffe fortsatt være tilgjengelig på bankontoen som har vært koblet opp til Nöffe.
Alle personopplysninger og annen informasjon du har lagret i appen vil bli slettet dersom du avslutter brukerkontoen og sletter appen fra din telefon.


8. Personopplysninger
Vi vil behandle personopplysninger om deg i forbindelse med din bruk av appen. Opplysningene er i stor grad informasjon du selv oppgir når du registrerer deg i Nöffe appen og/eller via våre nettsider. Du kan lese mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger i vår personvernerklæring.

9. Lenker til andre nettsteder
I appen finner du lenker til andre nettsteder som ikke eies av oss. Vi tar ikke ansvar for innholdet på disse nettstedene.

1. Om Nöffe

Nöffe er en fysisk og digital versjon av den gamle sparegrisen. Gjennom Nöffe ønsker vi å tilby en enkel og morsom måte for barn å spare penger. Nöffe kobles opp til en bankkonto gjennom Nöffe-appen. Via appen kan du blant annet koble sparegrisen til en bankkonto i en valgfri bank å få opp saldoen fra denne på Nöffe, utføre betalinger fra appen til sparegrisen og enkelt holde oversikt over alle transaksjoner. Du finner mer informasjon om produktet på noffe.no

2. Brukerkonto og autentisering
Følgende vilkår må oppfylles for at du skal kunne bruke tjenesten
Du må minst være 15 år
Du må ha et norsk fødselsnummer
Du må ha en mottakskonto og avsenderkonto i en norsk bank
Du må ha en mobiltelefon
Før du tar i bruk Nöffe sparegrisen må du laste ned appen, opprette en brukerprofil og identifisere deg. Vi bruker BankID for å sikre at ingen uvedkommende får tilgang til din transaksjonshistorikk.


3. Personlig kode - PIN
I registreringsprosessen må du velge en personlig PIN-kode på fire siffer. Nöffe kan nekte bruk av visse tallkombinasjoner som PIN-kode.
Nöffe AS er en tjeneste for personlig bruk og du må aldri gi tilgang til appen eller PINkoden til andre. Det er ditt ansvar at koden ikke havner hos utenforstående.


4. Tilkobling av bankkonti
For å kunne vise saldo i appen og på sparegrisen Nöffe må du koble til en debetkonto. Denne kan du til enhver tid endre under innstillinger i appen.
For å kunne overføre penger direkte i appen må du tilkoble en debetkonto. Denne kan du til enhver tid endre under innstillinger i appen. For å kunne utføre betalinger må beløpet som overføres være tilgjengelig på konto. Overføringen skjer umiddelbart men det kan ta flere timer før pengene dukker opp på mottakers konto.


5. Linkdeling
Ved å dele en betalingslink i appen til venner og familie i din kontaktliste benytter du mottakerens telefonnummer.Mottakeren vil motta betalingslinken i en SMS, Whatsappmelding eller annen tilgjengelig kommunikasjonsform. Du kan selv endre på innholdet i meldingen som kommer sammen med linken. Mottaker vil ved å trykke på linken få tilgang til et betalingsområde der man kan overføre et valgfritt beløp til avsenders kontonummer. Overføringen skjer umiddelbart men det kan ta flere timer før pengene dukker opp på konto.

10. Rettigheter
Vi eier alle rettighetene til alle produkter og tjenester markedsført under merkevaren Nöffe. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, konseptet, designet, varemerket, opphavsrett og andre immaterielle rettigheter.
Som bruker av appen er du gitt en vederlagsfri rett til å bruke appen, begrenset til de funksjonene som er gjort tilgjengelig for deg til enhver tid. Din begrensede bruksrett til appen gir ikke rett til å modifisere, reprodusere, kopierer eller etterligne programvaren.
Vi vil foreta regelmessige oppdateringer av appen. Slike oppdateringer inkluderer ikke nødvendigvis alle funksjonene som var tilgjengelig i den opprinnelige versjonen.


11. Endringer av vilkårene
Dersom vi oppdaterer disse vilkårene vil du bli varslet i forkant med en 45 dagers frist til å akseptere vilkårene. Dersom du ikke aksepterer de oppdaterte vilkårene innen 45 dager kan vi avslutte din brukerkonto. Du vil imidlertid få muligheten til å få overført alle dine personopplysninger og øvrige data før kontoen slettes.

12.Klage
Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss dersom det er noe du er misfornøyd med. Du har også mulighet til å klage til Forbrukerrådet, se ​https://www.forbrukerradet.no/klageguide/​.

13. Kontaktinformasjon
Nöffe AS
Org. nr. 919 100 621 Nedre Vollgt. 3, 0158 Oslo
E-mail: save@noffe.no

Nöffe er levert av selskapet Nöffe AS. Alle henvisninger til “vi” og “oss” i det følgende viser til Nöffe AS.

I forbindelse med din bruk av Nöffe-appen vil vi behandle enkelte personopplysninger om deg. I denne personvernerklæringen gir vi deg en enkel oversikt over hvordan vi behandler dine personopplysninger. Dersom du har ytterligere spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss på save@noffe.no.



1. Kundeopplysninger
I forbindelse med kjøp av Nöffe blir våre kunder bedt om å oppgi følgende personopplysninger til oss:

- Fullt navn
- Adresse
- Betalingsopplysninger (bankkort)
- Telefonnummer
- Epostadresse
- Ordrenummer
- Kjøpshistorikk

Vi beholder kundeopplysninger i fem år i henhold til oppbevaringsplikten etter bokføringsloven § 13. Ved utestående beløp eller andre tvister med kunden kan vi oppbevare personopplysningene frem til tvisten er endelig rettslig avgjort.


2. Brukeropplysninger
I forbindelse med din bruk av Nöffe-appen samler vi inn og behandler følgende opplysninger om deg:

- Fullt navn - slik at vi kan komme i kontakt med deg
- Personnummer - gjennom BankID på mobil sørger vi for at kun du får tilgang til kontoinformasjon
- Adresse - slik at vi kan komme i kontakt med deg
- Epostadresse - slik at vi kan komme i kontakt med deg
- Telefonnummer - slik at vi kan komme i kontakt med deg
- Bankkontonummer - for å koble til riktig bankkonto til Nöffe.
- Transaksjoner på bankkontonummer - for å gi kontoopplysninger i appen og på Nöffe
- Avsender og mottaker av transaksjoner - for å gi spare statistikk i App og på Nöffe
- Interaksjoner på Nöffe på snute - for å utvikle bedre brukergrensesnitt
- Wifi navn, passord og historikk - for å tilknytte Nöffe automatisk
- Barnets navn (valgfritt) - for at du skal huske hvilken konto som tilhører hvem
- Fødselsdato (valgfritt) - slik at vi kan tilpasse brukeropplevelsen til barnets alder
- Batteristatus på Nöffe - slik at vi kan minne deg på å lade Nöffe
- Brukerstatistikk - slik at vi kan utvikle appen og produktet

- Vi samler inn stedsinformasjonen for å identifisere Nöffe-enheten når appen er lukket eller ikke er i bruk. Når vi har stedsinformasjonen, bruker vi den til å lese Nöffes wifi-navn og koble den til appen vår.

Vi behandler disse opplysningene kun for å levere deg tjenesten du har bestilt av oss. Dersom du avslutter din brukerkonto og sletter appen fra din telefon vil vi slette alle personopplysninger om deg.

3. Tilganger
Vi spør om tilgang til noen funksjoner på din telefon for å kunne gi deg en optimal brukeropplevelse:
Dine kontakter: Når du sender en melding til venner og kjente med en betalingslink ber vi om tilgang til dine kontakter.Vi lagrer aldri kontaktlisten og sender den ikke til noen andre.
Push-varslinger: For å kunne gi deg informasjon om hendelser knyttet til din bruker eller gjøremål, sparemål eller andre aktiviteter trenger vi tillatelse til å sende deg push-varsler


4 Nyhetsbrev og markedsføring
Dersom du melder deg på vårt nyhetsbrev samler oppbevarer vi ditt navn og epostadresse så lenge du er meldt på nyhetsbrevet. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevene våre ved å klikke på «unsubscribe» nederst i ett av nyhetsbrevene du har mottatt eller ved å ta kontakt med oss på save@noffe.no.

5 Informasjonskapsler (cookies) og piksler
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) fra Google Analytics og piksler fra Hot Jar til å analysere besøk på våre nettsider Nöffe.no/com. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i din nettleser og som gjør det mulig for oss å føre statistikk med hvor mange unike brukere våre nettsider har. Piksler er små bildefiler som registrerer besøk på våre nettsider.
Informasjonskapslene lagres i inntil to år fra første gang du besøker våre nettsider. Du kan når som helst blokkere bruk av informasjonskapsler ved å gå inn på innstillingene i din nettleser. Våre informasjonskapsler kan deaktiveres ved å gå inn på:
- Google Analytics ​https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
- Hotjar: https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out

5 Dine rettigheter
Du har rett til å be om informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger, og innsyn i alle personopplysninger som vi har lagret om deg. Du kan til enhver tid korrigere dine opplysninger i din brukerprofil.
Du kan be om å få slettet dine personopplysninger ved å ta kontakt med oss.


6 Klage
Dersom du er misfornøyd med måten vi behandler dine personopplysninger på har du rett til å klage til Datatilsynet:​https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/hvordan-kan-jeg-klage-til-datatil synet/