Kom igang med Nöffe

Det er foreløpig kun 1 foresatt som laster ned appen.

Nöffe appen trenger du for å koble sparegrisen til nettet. Her kan du samle alle sparepengene til barna, opprette sparemål og sende gjøremål og koble til flere griser med mer. 

Nöffe appen fungerer både for iOS og Android 

Appen for iOS og Iphone finner du her
Appen for Android-telefoner finner du her

Hvordan oppretter jeg brukerkonto?

1. Etter at du har lastet ned appen finner du den på telefonen som vist under. Trykk på appknappen.

1phone.jpg

For å opprette bruker hos Nöffe er vi nødt til at du deler grunnleggende informasjon - slik at vi kan vise saldo på snuta til grisen og gi deg oversikt over sparingen i appen. NöFFE benytter BankID og BankID på mobil for å registrere en ny bruker.  

2. Logg inn med bankID

2phone.jpg

4. Skru på Nöffe

4phone.JPG

3. Fyll inn navn på sparer

3phone.jpg

5. Nettverksnavnet (Wifi-navn) kommer som regel automatisk opp mens du må skrive inn wi-fi passordet ditt (dette finnes ofte på undersiden av routeren).

NB: Sørg for at telefonen din er koblet til et 2,4GHZ nettverk slik at NöFFE kobles til et nettverk med 2.4GHZ. Finner du bare 5GHZ nettverk i dine WIFI-innstillinger, må du også opprette et 2.4GHZ via din nettverksleverandør.

5phone.JPG

6. Gjør som i instruksjonsvideoen og finn Nöffe i wifi-innstillingene. Trykk deretter på pop-up knappen som fører deg tilbake til appen.

6phone.JPG

7. Du skal deretter få beskjed om at grisen er oppkoblet i appen. Grisen vil også få et "check" merke på wifisymbolet og deretter gå i homescreen (smilende munn). 

7phone.JPG

Gratulerer du har nå koblet til NöFFE grisen til nett 🎉🎈